27/08/2014 12:44:28 - 04/12/2014 12:44:28 - 14892 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz her biri alanında uzman 26 akademik personeli, 12 idari personeli ve yaklaşık 1500 kayıtlı öğrencisi ile eğitim öğretime devam etmektedir. Öğretim elemanlarımızın tamamı kadrolu olup alanlarında master ve doktora dereceleri bulunmaktadır. Bu itibarla hem kendini sürekli yenileyen, genç ve dinamik hem de donanımlı bir kadromuz bulunmakta olup öğrencilerimizi meslek hayatına okul sıralarında hazırlamaya başlıyoruz.

Okul binamızda 117 kişilik amfi, 1 kütüphane, 6 adet 100’er öğrenci kapasiteli amfi sınıf, 6 adet 75’er öğrenci kapasiteli sınıf, 1 adet 50’şer öğrenci kapasiteli sınıf, 1 adet 40, 1 adet 50 öğrenci kapasiteli bilgisayar laboratuvarı ile Akademik ve İdari Personele ayrılmış yönetim katı mevcuttur. Yemekhane (200 kişilik) ve kantin ise yeni açılan 640 m²’lik ek hizmet binasında personelimize ve öğrencilerimize hizmet vermektedir. Amfide ve tüm dersliklerde sabit projeksiyon cihazı bulunmaktadır. Bilgisayar laboratuvarlarında sürekli uygulama ve internet bağlantısı olanağı mevcuttur. Açık alanlarda ise sınırsız ve öğrencilerimize açık wi-fi bağlantısı ile her an dünya ile bağlantı halinde eğitimimizi sürdürüyoruz.

Yüksekokulumuz hakkında