05/01/2017 15:05:30 - 05/01/2017 15:05:30 - 9649 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine yönelik olarak " Kredi Kartları Kanunu ve Sigorta İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar " konulu seminer düzenlendi.

04.01.2017 Çarşamba günü  Babaeski Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen seminerde Kırklareli Barosu avukatlarından Avukat Cevahir Cem Yarım, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine kredi kartları kanunlarındaki son durum ve kredi kartları kullanımından kaynaklanan davalarda izlenen yollar ve sigorta işlemlerinde yaşanan sorunlarla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, öğretim elemanları ve öğrencilerin ilgiyle izlediği söyleşi sonunda, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can Cevahir Cem Yarım’a teşekkür ederek küçük bir hatıra takdim etti.

bankaetkinliği