15/12/2016 10:12:33 - 15/12/2016 10:12:33 - 9795 Okunma

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ertuğrul Ziya Çetintaş, Babaeski Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencileriyle bir araya geldi.

14 Aralık Çarşamba günü Babaeski Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen söyleşide, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Dış Ticaret Programı öğrencilerine Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası yapısı, faaliyetleri, Kırklareli ilinin ticaret potansiyeli ve ticaret alanındaki tecrübelerini paylaştı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, öğretim elemanları ve öğrencilerin ilgiyle izlediği söyleşi sonunda, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş’a teşekkür ederek küçük bir hatıra takdim etti.

dışticaret