25/11/2016 13:39:54 - 25/11/2016 13:39:54 - 16342 Okunma

Üniversitemiz, Trakya Kalkınma Ajansı ve diğer paydaşlar arasında imzalanan işbirliği protokolü ile hayata geçen öğrencilerimize yönelik  "Yeni İşim Girişim" programı başvuruları 29.11.2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

İlgili program kapsamında; öğrencilerimizin konusunda uzman eğiticilerden eğitim almaları, üst düzey yöneticiler ile çalışarak iş modellerini ticarileştirmeleri için gerekli düzenlemeleri yapmaları sağlanacaktır.

Yarışma kapsamında seçilecek olan girişimci öğrencilerimiz TEB ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından verilecek olan yeni nesil girişimcilik eğitimlerine ücretsiz olarak katılmaya hak kazanacak ve eğitimler kapsamındaki ulaşım ve yemek ihtiyaçları karşılanacaktır.

Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncü sırada dereceye giren girişimci öğrenciler Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentindeki Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanacak ve buradaki çalışma ziyaretlerine ve sosyal programlara bütün masrafları karşılanarak ücretsiz olarak katılacaktır.

Başvurular http://anket.trakyaka.org.tr/girisimformu1 adresinden alınacaktır.
başvuru