Babaeski Meslek Yüksekokulu
14/10/2016 17:03:06 - 17/10/2016 17:03:06 - 15467 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu’nda “Çağrı Merkezi Dünyasını Konuşuyoruz” başlıklı seminer düzenlendi. Turkcell Global Bilgi Edirne Lokasyon Müdürü Harun Eren ve Turkcell Global Bilgi İşe Alımlardan Sorumlu Birim Yöneticisi Fulya Berkmen’in bilgi ve birikimlerini aktardığı seminere öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

13 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00’te Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Turkcell Global Bilgi Edirne Lokasyon Müdürü Harun Eren, öğrencilere dünyada ve Türkiye’deki çağrı merkezi sektöründe yaşanan gelişmeler ve çağrı merkezinde çalışmayı düşünen adayların sahip olması gereken yetkinlikler hakkında bilgi verdi. Eren, çağrı merkezlerinin neden tercih edilmesi gerektiği ve çağrı merkezi dünyasının bilinmeyenleri hakkında yaptığı sunumunda ise çağrı merkezlerinin farklı alanlarındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Turkcell Global Bilgi İşe Alımlardan Sorumlu Birim Yöneticisi Fulya Berkmen, çağrı merkezlerinde işe alım süreçleri, görüşmeye giderken dikkat edilecek noktalar ve mülakatta nasıl davranılması gerektiği konularında ayrıntılı bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından Öğr. Gör. Tahsin IŞIK ve Öğr. Gör. Harun BAYER konuşmacılara plaket ve tesekkür belgesi takdim etti ve seminer sona erdi.

 

 

çağrı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.