01/06/2016 17:28:19 - 01/06/2016 17:28:19 - 15007 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Dupsina-İğneada gezisi gerçekleştirildi. Babaeski Meslek Yüksekokulu Gezi ve Fotoğrafçılık Topluluğu Koordinatörü Öğr. Gör.Kemal TAYSI’nın rehberlik ettiği, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Beste Burcu KASAP’ın refagat ettiği geziye yaklaşık 60 öğrenci katıldı.

Gezide ilk durak Istıranca Dağlarının eşsiz doğasına gizem ve ihtişam katan Dupnisa Mağarası oldu. Dupnisa Mağarası mesire alanında piknik yapan ve mağarayı ziyaret eden öğrencilerin ikinci durağı Longoz Ormanı, denizi ve gölleriyle Trakya’nın parlayan incisi İğneada oldu. Gezi boyunca eğlenip keyifli zaman geçiren öğrenciler yaklaşan final sınavları öncesinde hem stres attılar hem de ilimizdeki eşsiz doğal güzelleri keşfetmenin mutluluğunu yaşadılar.

dupnisagezisi