İyi Bir Eğitim ve Gelecek İçin...
Babaeski Meslek Yüksekokulu

Babaeski Belediyesi 19 Mayıs Kutlaması

25/05/2016 10:44:27 - 31/05/2016 10:44:27 - 661 Takip

Babaeski Belediyesinin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programına Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN hocamız katıldı. Program, Atatürk Anıtına çelenk konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı, Kortejin Belediye Bandosu eşliğinde  Festival Alanına  Gençlik Marşı  okuyarak hareketi  ile devam etti.

Festival Alanındaki törenlerde günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halit Mermer tarafından yapıldı. Günün anlam ve önemine ait şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabı Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından söylendi. Tören Halk Oyunları Ekiplerinin gösterileri ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Müzik Grubunun mini konserinden sonra  sona erdi.

19 Mayıs

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.