Babaeski Meslek Yüksekokulu
23/03/2016 17:27:33 - 23/03/2016 17:27:33 - 13713 Okunma

 

Babaeski Meslek Yüksekokulu 6. Kariyer Günleri " CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri " seminerleri düzenlendi.

23.03.2016 Çarşamba günü Babaeski Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen etkinliklerde Zorlukteks Yetenek Yönetiminden Gülçehre Yıldırım ve Nilüfer Turizm İnsan Kaynakları Yöneticisi Birsen Emül Katıldı. 

 

Etkinliğin sabahki oturumunda Zorlukteks Yetenek Yönetiminden Gülçehre Yıldırım, “Etkili Özgeçmiş Hazırlama Ve Mülakat Teknikleri” seminer programı kapsamında öğrencilere “Nasıl CV Hazırlanır?”, “İşverenle Nasıl Görüşülür?” ve “İş Arama Teknikleri” konularındaki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

 

 

Öğleden sonraki oturumda CV’nin kişiyi işverene tanıtan ve hakkında bilgiler veren bir belge olduğunu altını çizen Nilüfer Turizm İnsan Kaynakları Yöneticisi Birsen Emül, CV hazırlanırken içeriğinin sade ve anlaşılır olması gerektiği bildirdi. Birsen Emül, yazım kurallarının önemi, CV’ye ek ön yazı yazılması, işverenle görüşmeye giderken dikkat edilecek noktalar ve mülakatta nasıl davranılması gerektiği konularında ayrıntılı bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından seminer sona erdi.

 

cvhazırlama

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.