Babaeski Meslek Yüksekokulu
15/03/2016 16:39:40 - 15/03/2016 16:39:40 - 13530 Okunma

Üç yılı aşkın süredir Müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten Yrd. Doç. Dr. Muhammet Atalay, Müdürlük görevini Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can’a devretti. 

Yrd. Doç. Dr. Muhammet Atalay, üç yıl içerisinde okul ve ilçenin aynı hedefte buluşması için çalıştıklarını belirterek, başta resmi kurumlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızı ve Babaeski halkının desteğini her zaman yanımızda gördük. Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can’a yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can yaptığı açıklamada, kendisini Müdürlük görevine layık gördüğü için Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Aykaç’a teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, önemli bir sorumluluk aldığını ve bu sorumluluğu inşallah en güzel şekilde yürüteceğine inandığını ifade etti. Yüksekokul olarak hedeflerinin, bölgenin ve ülkemizin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak; düşünen, araştıran, sorgulayan ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek olduğuna değinen Can, aynı zamanda akademik ve idari personelle, Babaeski yerel yönetimleri ve halkıyla bir bütün içinde olacaklarını ve bu sağlam birliktelik ile istenen hedeflere adım adım ulaşacaklarını belirtti.

 

görev değişimi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.