11/11/2015 14:08:56 - 11/11/2015 14:08:56 - 10472 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulunda, Türk Kızılayı Babaeski Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında yüzlerce öğrenci kan bağışında bulundu.

Öğrencilerin ve idari personelin geniş katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kızılay yetkilileri kan bağışının önemini anlatarak; kan bağışının; vücudun kan üretip direncini güçlendirmesi, kan bağışında bulunanların AIDS, Hepatit B-C, Sifilis gibi hastalıklara yönelik yapılan kan grubu taramalarından ücretsiz faydalanması gibi yararlarına vurgu yapan bilgiler aktardı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Muhammet Atalay; Babaeski Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimize hem en iyi eğitimi veriyor hem de toplumsal konularda bilinçlenmelerini sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

Kan bağışı kampanyası, 11.11 Çarşamba ve 12.11 Perşembe günleri Babaeski Meslek Yüksekokulu bahçesinde devam edecek.

kanbağışı