27/10/2015 13:29:10 - 27/10/2015 13:29:10 - 10867 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu Çağrı Hizmetleri Bölümü Sennheiser Telekom Ürünleri Ülke Müdürü Henri Çiprut’u ağırladı Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Muhammet Atalay, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

22 Ekim Perşembe günü 14:00’da Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Sennheiser Ülke Müdürü Henri Çiprut, öğrencilere dünyada ve Türkiye’deki çağrı merkezi sektöründe yaşanan gelişmeler ve çağrı merkezinde çalışmayı düşünen adayların sahip olması gereken yetkinlikler hakkında bilgi verdi. Çiprut, çağrı merkezlerinde sesin önemi ve çağrı merkezlerinde güvenlik konuları hakkında yaptığı sunumunda ise çağrı merkezlerinin farklı alanlarındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

çağrı