15/05/2015 13:34:56 - 18/05/2015 13:34:56 - 16949 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu İşletme 2. sınıf öğrencileri Zorlu Tekstil Çorlu fabrikasına teknik gezi faaliyeti gerçekleştirdiler. Öğr. Gör. Kemal TAYSI’nın organize ettiği faaliyet 13.05.2015 tarihinde öğrenciler ve Öğr. Gör. Kemal TAYSI’nın fabrikaya ulaşmasıyla saat 10.30’da başladı ve geziye müteakip ikram edilen öğle yemeğinin yenmesiyle saat 13.30’da sona erdi.

Firma yetkilileri tarafından Zorlu Tekstil Perde Binası Konferans salonunda Zorlu Grubunun ve ziyaret edilen fabrikada gerçekleştirilen üretim faaliyetlerinin anlatıldığı sunumla başlayan işyeri gezisi, ev tekstili üzerine ürünler üretilen fabrikada sırasıyla dokuma, terbiye, baskı, boyama, kesme ve dikme aşamalarının ziyaret edilmesiyle devam etti. Gezi faaliyeti esnasında öğrencilerin hammadde olarak iplik ile başlayan üretim sürecinin nevresim, yastık, yorgan gibi nihai ürün haline dönüşümünü gözlemlemeleri sağlandı. Teknik gezinin ardından Zorlu Tekstil fabrikası yemekhanesinde ikram edilen öğle yemeği yenildi.

gezi

gezi