21/04/2015 16:27:04 - 21/04/2015 16:27:04 - 19074 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu tanıtım faaliyetlerine Babaeski İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerini Yüksekokulda ağırlayarak devam etti.

Meslek Yüksekokulu Amfi salonunda gerçekleştirilen  tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine katılan Babaeski İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi, Muhasebe ve Finansman ile Pazarlama ve Perakende bölümlerinin 12.sınıf  öğrencilerine hitap eden Babaeski  Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Kemal TAYSI, öğrencilerin Babaeski Meslek Yüksekokulu’nu tercih etmelerinin kendilerine sağlayacağı avantajlar, Yüksekokulun sahip olduğu genç ve dinamik akademik kadrosu, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile mezuniyet sonrasında Açıköğretim Fakültesinden sınavsız veya DGS ile bir fakültenin 3.sınıf öğrencisi olarak öğrenime devam edebilme olanakları hakkında bilgi verdi. Öğr.Gör.Kemal TAYSI’nın brifingi ardından programlarını temsilen Öğr.Gör.Yeşim CAN , Öğr.Gör.Nedim YAKUT, Öğr.Gör.Fatma Oya AKTAŞ, Öğr.Gör.Harun BAYER ve Öğr.Gör.Veysel MANKAN öğrenciler ile sıcak ve oldukça samimi bir ortamda programlarını tanıtıp, mezuniyet sonrası iş imkanları ve DGS ile yerleşebilecekleri bölümler hakkında 12.sınıf öğrencilerini bilgilendirdiler. Öğrencilere Erasmus+ ve Farabi imkânları ve sağladıkları fırsatların da anlatıldığı sunumların ardımdan Meslek Yüksekokulu Kütüphanesine alınan misafir öğrencilere ikramda bulunuldu. Kendilerine tanınan serbest zamanı Yüksekokul binası ve kampus alanını gezerek değerlendiren öğrenciler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi ve Yüksekokul Müdür V.Öğr.Gör.Muhammed ATALAY ziyareti gerçekleştiren öğrenciler ve öğrencilere bu etkinliklerinde rehberlik eden Babaeski İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Muhasebe ve Finansman Öğretmeni  Esra SİREL ve Yasemin SEL’e, Büro Yönetimi Öğretmeni Emre YILDIRIM’a, Pazarlama ve Perakende Öğretmeni Ayşe ARIOĞLU ÖZEL’e teşekkürlerini iletti ve davetine icabetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

faaliyet

KLU