Babaeski Meslek Yüksekokulu
19/03/2015 16:22:48 - 19/03/2015 16:22:48 - 14845 Okunma

Meslek Yüksekokulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılı Nedeniyle Anma  Programı Düzenledi.

Babaeski MYO Anfi Salonunda Gerçekleştirilen Anma Programı, Okul Müdürü Muhammet Atalay, Öğretim Görevlileri ve Öğrencilerin Saygı Duruşuyla Başladı. İstiklal Marşının Okunmasının Ardından Açılış Konuşmasını Babaeski MYO Tarih Okutmanı Gürhan Kınalı Yaptı. Açılış Konuşmasından Sonra Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Türkan Doğruöz’ün Çanakkale Günlükleri Adlı Konuşması Programa Katılan Öğretim Görevlileri ve Öğrencilere Çanakkale Savaşları’na Farklı Bir Açıdan Bakmasını Sağladı.

Anma Töreni Kapsamında Yerel Yönetimler Programı Öğrencisi Recep Onur Taşkın’ın  Okuduğu Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitleri İçin Yazdığı Çanakkale Şehitlerine Adlı Şiir Salonda Hüzünlü Anlara Sahne Oldu.

Okulumuzda Düzenlenen 100. Yılında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı, Okulun Müzik Topluluğunun Seslendirdiği Çanakkale Türküleri, Çanakkale Savaşları’nın Sayısız Acıklı Hikâyelerinden Biri Olan Kınalı Ali’nin Hikâyesinin Anlatıldığı Video Gösterimi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Törene Yaptığı Değerli Katkılardan Dolayı Okul Müdürü Muhammet Atalay’ın Yrd.Doç.Dr. Türkan Doğruöz’e Plaket Takdim Etmesiyle Son Buldu.

 

çanakkale

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.