27/02/2015 09:51:59 - 20/03/2015 09:51:59 - 11437 Okunma

İş Kurumu Kırklareli İl Müdürü Hasan Aksoy, Lüleburgaz İşkur Müdürü Ahmet Selim Keskin, Babaeski Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Veysel Mankan ve Babaeski Meslek Yüksek Okulu’ndan gelen Yerel Yönetimler ve İşletme Yönetimi öğrencileri Lüleburgaz Meslek Danışma Merkezi açılışına katıldı.

Açılış kurdelesini kesen İşkur Kırklareli Müdürü Hasan Aksoy, “Meslek Bilgi Merkezi ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulduğu, geliştirilen meslekler hakkında her kesimden bireyin bilgi edinmek üzere başvurabileceği bir meslek merkezidir. Üniversite, Lise, İlkokul gibi öğrenim düzeyine göre bilgi dosyaları, kitapçıklar, hizmet tanıtım kitapçıkları, afişi, broşür vb. tanıtım materyalleri de meslek bilgi merkezinde hizmete sunuluyor." dedi.

Açılış sonrasında Babaeski Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler ve İşletme Yönetimi öğrencileriyle sohbet eden Aksoy, öğrencilerin meslek seçimiyle ilgili sorularına cevap verdi ve meslek seçimini önemini aktardı.

açiliş

KLU