30/01/2015 19:58:54 - 30/01/2015 19:58:54 - 12678 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç Meslek Yüksekokuluzda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda okulda görevli öğretim görevlileri ve idari personelle bir araya geldi. Babaeski Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Muhammet Atalay, okulda gerçekleştirilen etkinlikler, yapılan bilimsel çalışmalar, okula kazandırılman yeni laboratuvar ve sınıflar, bahar döneminde yapılması planlanan projeler ve açılacak yeni bölümlerle ilgili Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç'a bilgi verdi.

Kahvaltı sırasında öğretim görevlileri ve idari personelle sohbet eden Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, bilimsel çalışma yapmanın önemine değinerek üniversitemizde eğitim alan öğrencilere en güncel bilgilerin aktarılması gerektiğini, akademisyenler olarak sürekli kendimizi geliştirmemiz gerektiğini vurguladı. Babaeski Meslek Yüksekokulu'nda yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, kahvaltı organizasyonu sonunda öğretim görevlileri ve idari personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

kahvaltı

KLU