07/11/2014 13:18:15 - 07/11/2014 13:29:48 - 11309 Okunma

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürler Kurulu, 06.11.2014 Perşembe Günü Saat 11:30’da Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Fazıl GÜLER’in Başkanlığında Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda Toplandı.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Fazıl GÜLER, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Sadık UÇAR, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Mustafa ULAŞ, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Bülent BAYRAM ve Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Erkan BİLGE, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Ahmet ALTAY, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Nihat Kamil ANIL ve Yüksekokul Sekreteri Sayın Nedim BAYRAKTAR, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Öğr. Gör. Muhammet ATALAY, Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Kemal TAYSI ve Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Kemalettin BAL’ın Katıldığı Toplantıda “Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesinin Bazı Maddelerinde ve Zorunlu Staj Sürelerinde Değişiklik Yapılması”  Hususu Görüşüldü.

Oldukça Verimli Geçen Toplantı Sonrasında Okul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Muhammet ATALAY, Başta Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Fazıl GÜLER Olmak Üzere, Toplantıya Katılan Değerli Müdürlerimize Teşekkür Ederek Hediyelerini Taktim Etti.

Toplantı

KLU