Babaeski Meslek Yüksekokulu
30/07/2019 17:02:47 - 30/07/2019 17:02:47 - 24468 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu; Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU başkanlığında, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah HACI, Babaeski Tic. ve San. Odası Başkanı Sabahattin ÖNER, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin ÖZÜN, Turkcell Global Bilgi Edirne Lokasyon Müdürü Harun EREN, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Güray GENÇ, Babaeski Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yasemin ÇİĞDEM, Babaeski Barosu Sekreteri Melike TURAN, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı-Okul Sanayi Koordinatörü Dr. Kemal TAYSI, 3+1 İşyeri ve Eğitim Uygulaması Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR, Öğr. Gör. Tahsin IŞIK, Öğr. Gör. Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU ve Raportör Şef Neslihan KILINÇ 23/07/2019 tarihinde Babaeski Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda Çağrı Merkezi Hizmetleri programı ile Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik programı eğitim öğretim planlarını görüşmek üzere toplandı.


Yerel Yönetimler ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programlarında 2019-2020 eğitim ve öğretim akademik yılında 3+1 işyeri ve uygulamasına başlanacak olup, Çağrı Merkezi Hizmetleri programı ile Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik programlarında 2020-2021 eğitim ve öğretim akademik yılında 3+1 işyeri ve uygulaması eğitimine de başlanması planlanmaktadır. 


Bu amaçla toplanan Babaeski Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu ilgili meslek uzmanları ile bir araya gelerek kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi birikimi hakkında önerilerini sunmuştur.

toplanti

Facebook Twitter Google Plus
DanismaKurulu
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.