09/04/2019 10:53:00 - 09/04/2019 10:53:00 - 18960 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlerinin ilk gününde Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı mezunu öğrencilerinden Sayın Gizen ÖZER (Acıbadem Sigorta Kişisel Risk Yönetim Uzmanı), Sayın Talip ÇİFTÇİ (Aras Sigorta Operasyon Müdürü), Sayın Aysel GÜNAY (AvivaSA Sigorta Yöneticisi) Kariyer Yolculuklarındaki Deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı.

Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gülsen DEMİRKOL GEROĞLU, Öğr.Gör. Kemal TAYSI ve Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Beste Burcu KASAP mezun öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim ederek başarılar dilediler.

kariyergünleri

kariyergünleri