Babaeski Meslek Yüksekokulu
12/10/2018 15:42:58 - 12/10/2018 15:42:58 - 23827 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 10 Ekim 2018 Salı günü saat 14.00'te gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU ile Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimiz ve elemanlarımız katıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetlerin ele alındığı ve Meslek Yüksekokulu’nun mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda Babaeski Meslek Yüksekokulu’nun tercih edilebilirliğinin arttırılması hususunda öğretim üye ve elemanlarının konu ile ilgili önerileri istişare edildi.

Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, eğitimde dijital dönüşümün önemine dikkat çekerek; “Gelişen teknoloji ile birlikte eğitim, sınıf ortamlarından çıkarak sanal ortamlara kaymaya başladı. Bugün öğrenciler, bilgiye istedikleri yerde ve zamanda ulaşabiliyorlar. Eğitim için de hayatlarının her alanında var olan yeni teknolojilerden faydalanmak istiyorlar. Dolayısıyla bizler sürecin daha fazla içerisinde olarak, bu teknolojileri etkin kullanabilmeliyiz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU, genel bir bilgilendirme sunumu yaptı. Akabinde Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar CANBAZ, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇİÇEK, Dış Ticaret Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Hakan AYDIN, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Beste Burcu KASAP bölümlerine dair bilgiler paylaştı.

Açılış konuşmalarından sonra Rektörümüz, görevde yükselerek doktor unvanı alan Öğr. Gör. Fatma Oya AKTAŞ'a cübbesini giydirerek tebrik etti. Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
Akademik Kurul Toplantısı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.