06/09/2018 13:43:27 - 06/09/2018 13:44:25 - 22252 Okunma

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı Yüksek Öğretim Öğrencileri Burs Duyurusu için Tıklayınız.

Gerekli şartları sağlayarak burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin en geç 30 Eylül 2018 tarihine kadar www.tesyev.org adresinden başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurarak ön başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Aday olarak seçilen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen  evrakı ekleyerek 15 Ekim 2018 tarihine kadar okulumuzun öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU FORMUNA EKLENECEK BELGELER

1. Yüksek öğrenimine yeni kayıt yaptırmış müracaatçılar için YKS ve ÖSYS sonuç belgesinin bir örneği,  kaydolunan öğretim kurumunu ve sınıfını gösteren öğrenci belgesi,

2. Ara sınıfta okuyan müracaatçılar için öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları ve genel not ortalamasını gösteren not dökümü belgesi (transkript) ve öğrenci belgesi,

3. Nüfus Müdürlüğünden alınmış “Vukuatlı nüfus kayıt örneği” (Tüm aile fertlerini gösterir belge.)

4. Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren “Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi(e-Devletten alınabilir)

5. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

6. 2 adet fotoğraf ( Son altı ayda çekilmiş olmalı, arkasına ad soyad yazılmalıdır)

7. Adli sicil kaydı (e-Devletten alınabilir)

8. Devlet Hastanesinden alınmış, engel  % sini gösteren sağlık raporu,

9.Anne, baba ve öğrenciye ait tapu bilgilerini gösterir belge, varsa listedeki her malın detaylı dökümü, yoksa da olmadığına ilişkin belge (e-Devletten alınabilir)

10. Anne, baba adına araç varsa, araç tescil belgesi, yoksa kayıt olmadığına dair belge ( e-Devletten  veya ilgili kurumdan alınabilir)

11. Varsa anne, baba veya öğrenciye ait sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından alınmış gelir tespiti belgesi ve sonuç belgesi,

12. Çalışan anne ve babaya ait maaş veya ücret bordrosu,

13. Çalışmayan anne ve babalar için SGK’da kayıtlı olmadıklarına ilişkin belge (e-Devletten alınabilir)

14. Emekli anne veya baba için aylık maaşını gösteren belge ( e- Devletten alınabilir)

15. Varsa gelir ve emlak vergisi beyannamelerinin fotokopisi,

16. Öğrenci olan kardeşi var ise öğrenci belgesi,

17. İş bankası hesap cüzdanının fotokopisi.

tesyev