23/03/2018 00:40:55 - 24/03/2018 00:40:55 - 11981 Okunma

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Beste Burcu KASAP ve Öğr. Gör. Aslı KESKİN rehberliğinde dört öğrencimiz Babaeski Devlet Hastanesindeki yaşlı hastaları ziyaret etti.

Yaşlılarımızla kısa süre de olsa sohbet eden akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz ziyaretleri esnasında duygulu anlar yaşadılar. Yaşlılarımız öğrencilerimize; insan hayatında sevginin, saygının, huzurun ve sağlığın önemli bir yere sahip olduğuna, toplum olarak maddi manevi değerlerimizin kıymetini bilmemiz gerektiğine değinerek tavsiyelerde bulundular. Ziyarete katılan öğrencilerimiz yaşlılarımızın kıymetli tavsiyelerine uyacaklarını belirterek ziyaretten dolayı çok farklı duygular yaşadıklarını ifade ettiler.

Yaşlılarımızı ziyaret ederek gönüllerini almamıza vesile olan Babaeski Devlet Hastanesine teşekkür ederiz

yaşlılar haftası