02/02/2018 11:37:55 - 05/02/2018 11:37:55 - 13511 Okunma

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin dış ticaret bilgi ve tecrübelerini artırmak için Meslek Yüksekokulumuz işbirliği ile 'Dış Ticaret Temel Eğitimi' konulu bir seminer düzenledi. Babaeski Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda 26/01/2018 tarihinde düzenlenen seminere Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Emre Ceylan Günel, konuşmacı olarak katıldı.

Sinevizyon eşliğinde yaşanmış örnekler ile birlikte sunulan seminerin sonunda, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Emre Ceylan Günel’e, verdiği seminerden dolayı teşekkür ederek, günün anısına kendisine Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri adına gümüş bir plaket takdim etti.

Yerel basında yer alan haberin metnine ulaşmak için tıklayınız.

Ulusal basında yer alan haberin metnine ulaşmak için tıklayınız.

eğitim