24/01/2018 14:25:16 - 24/01/2018 14:25:16 - 19446 Okunma

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz Programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin değerlendirme sonuçları aşağıda yer almaktadır.

Bahar Yarıyılı Kurum İçi ve Kurumlar Arası Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıtları 29-31 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, yerleşen adaylar bu tarihler içerisinde kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak okulumuzun öğrenci işleri bürosuna teslim edeceklerdir.

Öğrencinin Adı Soyadı

Kabul Edildiği Program

Durumu

Didem TUTUMLU

Bankacılık ve Sigortacılık

Yağmur Simge GÜÇLÜ

Bankacılık ve Sigortacılık

Ret

Erkay ULUDAĞ

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Hidayet YILMAZ

Yerel Yönetimler

Yakup BAŞARAN

Çağrı Merkezi Hizmetleri

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)

Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri.

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)

- Yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus Cüzdan fotokopisi.

- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.

*** Belgelerin eksiksiz olarak teslim edilmesi gereklidir.

yatay geçiş