26/10/2017 09:31:55 - 27/10/2017 09:31:55 - 15019 Okunma
Üniversitemizin de paydaş olarak yer aldığı Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetleri Verilmesi Teknik Destek Projesi (Trakya KAriyer Projesi)kapsamında öğrencilerimizin istihdam becerilerini artırmaya yönelik olarak, Meslek Yüksekokulumuzda 25/10/2017-26/10/2017 tarihlerinde Sayın Arife YILMAZ tarafından "Etkili İletişim Eğitimi" verildi.
Eğitim sürecinde; etkili iletişim nasıl kurulur, etkili iletişim becerisi nasıl kazanılır, iletişimde yapılan açık hatalar nelerdir v.b. gibi soruların cevapları açıkça aktarıldı. Öğrencilerinin kişisel ve sosyal eğitimlerine de  her zaman destek vermeye çalışan Meslek Yüksekokulumuzda iki gün boyunca yoğun ve verimli bir şekilde devam eden iletişim eğitimi, öğrencilerimizin eğitmen Sayın Yılmaz ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
iletişim