03/08/2017 16:02:16 - 04/08/2017 16:02:16 - 14305 Okunma

Trakya Kariyer AB projesi kapsamında Babaeski Meslek Yüksekokulu'muzla tanışan Nazlı Eda YAVUZ, 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul birincimiz Lezgin DOĞAN'a Kariyer Koçluğu seansı hediye etti.
Sn. YAVUZ, "Son Kariyer Bükücü olarak Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu birincisi Lezgin Doğan'a şampiyonluğuna yakışır bir hediye vermek istedik. TrakyaKariyer AB projesi kapsamında Kırklareli Üniversitesi Babaeski MYO'da tanıştığımız Lezgin'e dünya çapında Harvard, Stamford, UCLA gibi üniversitelerin Kariyer Merkezlerinde ve Türkiye'de SKB tarafından kullanılan Birkman Metodu ile Kariyer Koçluğu seansı hediye ettik. Bununla kalmadık gördüğünüz gibi çok da eğlendik. Bize bu şansı veren Öğr. Gör. Yeşim CAN'a ve Babaeski MYO Yönetimine teşekkür eder, Lezgin'in başarılarının devamını dileriz." dedi.  Öğrencimizle yapmış oldukları seans ile ilgili güzel düşüncelerini ve fotoğraflarını bizimle paylaşan Sn. YAVUZ'a ve Son Kariyer Bükücü ailesine biz de teşekkürlerimizi sunarız.

trakyakariyer