16/05/2017 17:01:00 - 17/05/2017 17:01:00 - 13205 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Gezi ve Fotoğrafçılık Topluluğu bünyesinde gerçekleştirilen geziye 30 öğrenci katıldı. Gezi ve Fotoğrafçılık Topluluğu sorumluları Öğr.Gör.Kemal TAYSI, Öğr.Gör.Beste Burcu KASAP ve Okt.Nihan İÇÖZ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen gezi,  Yeniköy’de köy kahvaltısı eşliğinde başladı. Temiz hava, doğa ve organik gıdaların tadına varıldığı kahvaltıdan sonra öğrenciler yamaç paraşütü izleme tepesinde deniz ve ormanın bir arada olduğu manzaranın keyfine vardılar. Daha sonra yamaç paraşütlerinin iniş alanına yarım saatlik yürüyüş yaparak ulaşıldı. Öğrenciler burada paraşüt sporcularıyla sohbet ederek sporun detayları hakkında bilgi aldılar. Uçmakdere köyünde verilen serbest zamanın ardından Gaziköy, Hoşköy ve Mürefte sahilleri gezilerek Şarköy’de akşam yenilmesiyle tamamlanan gezi, araçların saat 21:00 civarında Babaeski’ye ulaşmasıyla son buldu.

uçmakdere