05/04/2017 14:00:04 - 05/04/2017 14:00:04 - 11613 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulunda, Türk Kızılayı Edirne Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, Öğretim Görevlileri,idari personelin ve öğrencilerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kızılay yetkilileri kan bağışının önemini anlatarak; kan bağışının; vücudun kan üretip direncini güçlendirmesi, kan bağışında bulunanların AIDS, Hepatit B-C, Sifilis gibi hastalıklara yönelik yapılan kan grubu taramalarından ücretsiz faydalanması gibi yararlarına vurgu yapan bilgiler aktardı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can; Babaeski Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimize hem en iyi eğitimi veriyor hem de toplumsal konularda bilinçlenmelerini sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

Kampanya, yetkililerin yoğun ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmesiyle ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can ile tüm personele ve öğrencilere teşekkürlerini sunmasıyla sona erdi.

kanbağışı