03/04/2017 12:34:45 - 04/04/2017 12:34:45 - 12568 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulunda düzenlenen 7. Kariyer Günleri dolu dolu geçti. Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliklere Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

27–31 03.2017tarihleri arasında Babaeski Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen 7. Kariyer Günleri kapsamında, Öğr. Gör. Işıl Tüzün Arpacıoğlu ve Öğr. Gör. Yeşim Can Bankacılıkta DGS Sınavları, Gümrük Müşaviri Sunay Çakır dış ticarette kariyer yolculuğu, Babaeski Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Erdem belediyecilik ve mezun olduktan sonra iş hayatında karşılaşılan sorunlarla ilgili öğrencilere bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

31 Mart tarihinde Trakya Kalkınma Ajansıyla birlikte gerçekleştirilen Kariyerini Birlikte Planlayalım etkinliğinde,  eğitmen Nil Madi CV hazırlama teknikleri, mülakat yöntemleri ve mezuniyet sonrası kariyer planlama konularında öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

dgs