Babaeski Meslek Yüksekokulu
07/11/2016 10:28:54 - 07/11/2016 10:28:54 - 18514 Okunma

09/11/2016 tarihinde saat 10.00'da Kayalı kampüsü Derslik-2 Salon 1'de öğrencilerimize yönelik "Yeni İşim Girişim: Let's Up" programı tanıtım konferansı gerçekleştirilecektir.

"Yeni İşim Girişim" programı; kendi girişimcilik fikirlerine ve iş modellerine sahip öğrencilerin başvuruları alınarak kabul edilen öğrencilerin mentorlar desteği ile iş planlarını hazırlamalarını sağlamak ve onları doğru hibe-destek mekanizmalarına yönlendirerek ticari işletmelerini kurdurmak amacı ile oluşturulmuş bir programdır.

İlgili program kapsamında; öğrencilerimizin TrakyaKa-TEB işbirliği ile konusunda uzman eğiticilerden eğitim almaları, üst düzey yöneticiler ile çalışarak iş modellerini ticarileştirmeleri için gerekli düzenlemeleri yapmaları sağlanacaktır.

Bu program kapsamında; Trakya Kalkınma Ajansı, Üniversitemiz ve bölgedeki diğer paydaşlar arasında imzalanan işbirliği protokolü ile hayata geçen Yeni İşim Girişim Programı 2016 – 2017 yılı kayıtları 7 Kasım Pazartesi günü başlıyor.
 
Yarışma kapsamında seçilecek olan girişimci öğrencilerimiz TEB ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından verilecek olan yeni nesil girişimcilik eğitimlerine ücretsiz olarak katılmaya hak kazanacak ve eğitimler kapsamındaki ulaşım / yemek ihtiyaçları karşılanacaktır.
 
Yarışma sonunda Birinci, İkinci ve Üçüncü sırada dereceye giren girişimci öğrenciler Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentindeki Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanacak ve buradaki çalışma ziyaretlerine ve sosyal programlara bütün masrafları karşılanarak ücretsiz olarak katılacaktır.
 
Yarışma sonunda ilk 10 içerisinde dereceye giren bütün girişimci öğrencilere sürpriz hediyeler verilecektir.

"Yeni İşim Girişim Tanıtım Konferansı" na katılım sağlanması önem arz etmektedir.

girişimcilik

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.