Babaeski Meslek Yüksekokulu
27/09/2016 13:52:51 - 28/09/2016 13:52:51 - 18590 Okunma

Her geçen gün büyüyen ve öğrencilerine güven veren Babaeski Meslek Yüksekokulu 2016-2017 öğretim döneminde fiziki yapısı, teknolojik imkânları ve öğretim kalitesi gibi birçok alanda gerçekleştirdiği yeniliklerle öğrencilerini kucaklıyor.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt yapan öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Meslek Yüksekokulumuz Amfi Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN, Bankacılık ve Sigortacılık, Dış Ticaret, İşletme, Yerel Yönetimler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Ayrıca Babaeski Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Vehbi TİRYAKİOĞLU toplantıya katılarak öğrencilere yeni dönemde merkezlerinde açılacak kurslar hakkında bilgi verdi

Babaeski Meslek Yüksekokulu’na yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olan yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Babaeski MYO   Müdürü Yrd. Doç Ertuğ Can, 2016-2017 öğretim dönemi açılışıyla ilgili “Üniversiteler sadece öğretim kurumları değildir. Aynı zamanda farklı kültürlerin, alışkanlıkların, yaşam tarzlarının bir arada olduğu ve bu anlamda hoşgörünün ve barışın pekiştirildiği önemli bir sosyalleşme alanı olarak ortaya çıkmaktadır. Asli görevimiz olan öğrencilik ise üniversite hayatıyla birlikte yeni bir boyut kazanmakta ve daha yoğun bir tempoda çalışmayı zorunlu kılmaktadır. Bu nedenle bütün öğrencilerimizin derste anlatılanlarla yetinmemelerini, okuyan, araştıran, gelecekleri  için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmelerini ve kendilerini her alanda sürekli geliştirme gayreti içinde olmalarını arzuluyoruz. Babaeski Meslek Yüksek Okulu olarak alanında uzman, iyi eğitim almış mezunlar yetiştirerek sanayi ve ticaret dünyasının insan kaynakları alanındaki yetişmiş eleman ihtiyaçlarına karşılık vermenin çabası içindeyiz. Okulumuzu yeni kazanan öğrencilere hoş geldiniz diyor, bütün öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize başarılı bir öğretim dönemi diliyorum,   2016-2017 öğretim döneminin ülkemize, üniversitemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.


 

2016-2017 açılış

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.