Babaeski Meslek Yüksekokulu
10/06/2016 13:05:35 - 03/06/2016 13:17:28 - 15754 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu mezunları, 29 Mayıs Pazar günü düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

Eğitim öğretim hayatına 1994-1995 başlayan Babaeski Meslek Yüksekokulu, pilav günü düzenleyerek mezunlarını ve bu sene mezun olacak olan öğrencilerini ağırladı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Ertuğ Can’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Babaeski Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelleri katıldı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Ertuğ Can’ın, günün anlam ve önemine aktardığı konuşmasıyla başlayan etkinlik, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ın konuşması ve mezunları temsilen 2015 mezunu Mürvet Güvenç’in konuşmalarıyla devam etti. 

 

     Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç mezunlar adına 2015 mezunu Mürvet Güvenç’e fincan takımı hediye ederek, mezunlarımızın mezun oldukları okullarını unutmamalarını temenni etti. 

     Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Yrd. Doç Dr. Ertuğ Can ve mezunlar adına Mürvet Güvenç günün anısına Babaeski Meslek Yüksekokulu bahçesine fidan diktiler.

Mezunlar pilav günü etkinliği, Öğr. Gör Kemal Taysı koordinatörlüğündeki Babaeski Meslek Yüksekokulu Müzik grubunun mini konseri, halaylar ve türkülerle devam etti.

 

 

 

pilav günü

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.