Babaeski Meslek Yüksekokulu
14/04/2016 09:57:25 - 15/04/2016 09:57:25 - 14536 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri,  okulun Çağrı Merkezi Hizmetleri Öğretim Görevlileri Harun Bayer ve Tahsin Işık koordinatörlüğünde Turkcell Global Bilgi Edirne Merkezini ziyaret etti.

 

13 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte, Turkcell Global Bilgi Edirne Merkezi Müdürü Harun Eren, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerini ağırlayarak öğrencilere dünyada ve Türkiye’deki çağrı merkezi sektöründe yaşanan gelişmeler ve çağrı merkezinde çalışmayı düşünen adayların sahip olması gereken yetkinlikler hakkında bilgi verdi. Eren, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri ile bizzat ilgilenerek, öğrencilere Turkcell Global Bilgi Edirne Merkezinde yürütülen projeler ve hizmet verilen müşteriler hakkında bilgi vererek,  çağrı merkezlerinin neden tercih edilmesi gerektiği ve çağrı merkezi dünyasının bilinmeyenleri hakkında yaptığı sunumunda ise çağrı merkezlerinin farklı alanlarındaki tecrübelerini paylaştı.

Turkcell Global Bilgi Edirne Merkezindeki çalışma alanlarını gezerek çalışanlarla sohbet etme şansını yakalayan öğrenciler, yapılan işler hakkında bizzat bu işi yapan çalışanlardan bilgi edindiler.

 

türkcellglobal

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.