10/12/2015 11:30:29 - 10/12/2015 11:30:29 - 22716 Okunma

1984 yılından buyana yazılım üreten, ürettiği yazılımları gelişen ticari ihtiyaçlara göre güncelleyen ve sundukları koşulsuz müşteri memnuniyetinin sektördeki en güçlü yanları olduğunu addeden ETA Bilgisayar’ın iki uzmanı, 08.12.2015 tarihinde 13:00-14:30 saatleri arasında Babaeski MYO Amfi Salonunda İşletme Yönetimi öğrencileri ile bir araya geldiler ve öğrencilerimiz ile hem ETA programı hakkında önemli hususları hem de sahip oldukları geniş müşteri ağına verdikleri hizmetler esnasında edindikleri piyasa tecrübesini paylaştılar.

Sunumu esnasında Staj uygulamasının hem firmalar hem de birer personel adayı olan öğrenciler için önemine değinen Müşteri Destek Uzmanı Yunus AĞBULUT, kendisinin de ETA Bilgisayarda staj yaptığı, mezun olduktan sonra firmaya iş başvurusu yaptığı ve yaptığı başarılı staj sayesinde işe kabul edildiği örneğini verdikten sonra, özellikle ziyaretlerine gittiği ETA yazılımı kullanan müşterilerinden de benzer durumları gözlemlediğini söyleyerek,  binlerce işsiz üniversite mezununun olduğu günümüz koşullarında staj uygulamasının öğrenciler tarafından yabana atılmaması gereken bir fırsat olduğunu ve en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Eğitim ve Servis Uzmanı Ali Kemal ÇEBİ de öğrencilerimizin ilgisinin bilinçli birer birey olmalarından kaynaklandığını düşündüğünü, bilinçli bireylerin sektörde her zaman bir adım önde olduğunu, bir yazılım kullanabilen kişinin diğer yazılımları da zahmet çekmeden kullanabileceğini, sahip oldukları ETA bilgilerini ETA’nın internet sitesindeki referanslarımız bölümünde yer alan firmalara CV göndererek değerlendirebileceklerini ifade ederek bahar dönemi için öğrencilerimize süresi genişletilmiş daha kapsamlı bir eğitim programı için söz verdi.

Öğrencilerin dikkatle dinlediği ve sunumları sonunda ETA Bilgisayar’ın tecrübeli uzmanlarına sorularını yönelttiği konferans, Babaeski MYO Müdürlüğü adına Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Serdar CANBAZ’ın günün anısına ETA Bilgisayar Uzmanlarına hediye takdim etmesi ile son buldu.

Neden ETA?

ETA Bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe eğitimi verilen Üniversite, Meslek Yüksekokulu, Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi gibi eğitim kurumlarına verdiği ücretsiz yazılım, yardımcı materyal, ders planları, monografiler, soru bankaları ve örnek uygulamalar benzeri ücretsiz desteğe ek olarak, öğretim görevlilerine ve öğrencilere verdiği ücretsiz eğitimlerle de Türkiye’ye yetişmiş eleman sağlanmasına katkıda bulunmayı bir görev bilen seçkin bir firmadır. ETA’nın Eğitim Yayınları dizisinin bir parçası olan ve Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde müfredat kapsamında kullanılan kitapları sayesinde her yıl binlerce öğrenci ETA Programları ile tanışmaktadır. Bu nedenle Yüksekokulumuzda da uzun yıllardır Bilgisayarlı Muhasebe derslerinde öğrencilerimize ETA SQL programı öğretilmektedir.

eta