Babaeski Meslek Yüksekokulu
25/11/2015 10:59:04 - 26/11/2015 10:59:04 - 14267 Okunma

 

İŞKUR, KOSGEB, Kırklareli İl Müdürlükleri ve Üniversitesimiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde gerçekleşen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programı Babaeski Meslek Yüksekokulunda düzenlendi. 

Üniversitesimiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Bahtiyar DURSUN ve Doç. Dr. Rengin AK tarafından iki ayrı gruba yönelik verilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"nde 50 girişimci kursiyere eğitim verildi.

Kursiyerlere Avrupa KOBİ haftası ile ilgili bilgiler veren Kırklareli KOSGEB İl Müdürü Mahmut ÖZKAYA, kendi işlerini kurmak amacıyla girişimcilik kursuna katılan Babaeskili girişimci kursiyerlerin deneyimli akademisyenlerden aldıkları eğitimle bu yoldaki ilk adımlarını sağlam biçimde attıklarını söyledi. Müdür ÖZKAYA, Babaeski’de düzenlenen eğitim programının Avrupa KOBİ Haftasına denk gelmesinin de hoş bir tesadüf olduğunu anımsatarak iş kurma süreçlerinde girişimci adaylarına başarılar diledi.

16 Kasım 2015 tarihinde katılımcıların belirlenmesi ile başlayan iki haftalık eğitim süreci, dokuz günlük kurs programının ardından 27.11.2015 tarihinde son bulacak.

girişimcilik

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.