13/11/2015 12:27:12 - 17/11/2015 12:27:12 - 16088 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulunda Üniversite-Sektör Buluşmaları kapsamında Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları firmalarından Kariyer.net’i ağırladı.

Kariyer.net insan kaynakları firmasının Kariyer Kampüs organizasyonu çerçevesinde gerçekleştirilen konferansta, Kariyer.net Trakya sorumlusu Semih Gümüş bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Veysel Mankan, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

12 Kasım Perşembe günü saat 13:00'da gerçekleştirilen etkinlikte  Kariyer.net Trakya sorumlusu Semih Gümüş tarafından "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu konferans verildi. İşe alımlarda dikkat edilen hususlar, adayların sahip olması gereken yetkinlikler hakkında öğrencilere bilgi veren Semih Gümüş, öğrencilere kariyer planlama süreçleri hakkında tüyolar verdi.

"CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konferansından sonra Kariyer.net Trakya sorumlusu Semih Gümüş tarafından gerçekleştirilen çekilişle 5 öğrenciye Kariyer’net firmasında sertifikalı eğitim programı hediye edildi. Eğitim Programı hediye edilen öğrencilerin ilk CV'leri Kariyer’net Uzmanları tarafından hazırlanacak.

kariyernet