21/04/2015 16:26:40 - 21/04/2015 16:26:40 - 17509 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Lise Tanıtımları

Babaeski Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Babaeski, Lüleburgaz, Kırklareli Merkez ve Pehlivanköy’de faaliyette bulunan 10 farklı liseyi ziyaret ederek, sene sonunda mezun olacak 12.sınıf öğrencilerine Babaeski Meslek Yüksekokulu yerleşkesi, kampus alanı ve imkanları, sosyal faaliyetler, derslikler, öğretim elemanları, programlar, bölümler, bölümlerden mezuniyet sonrası iş imkanları, Dikey Geçiş Sınavı ile yerleşebileceği fakülteler ve bölümler ile Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde sınavsız devam edebileceği bölümler hakkında tanıtım ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirmiştir.

Planlama ve koordinasyonu Babaeski Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Tanıtım Komisyonu tarafından yapılan tanıtım ve bilgilendirme çalışması kapmasında Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Kemal TAYSI, Öğr.Gör. Burcu Beste KASAP, Öğr.Gör. Serap TEZSEZER, Öğr.Gör. Emre CEYLAN GÜNEL, Öğr.Gör. Aslı KESKİN, Öğr.Gör. Oğuzhan ÖZÇELİK, Öğr.Gör. Nedim YAKUT, Öğr.Gör. Hatime KAMİLÇELEBİ, Öğr.Gör.Tahsın IŞIK, Öğr.Gör. Harun BAYER, Öğr.Gör. Veysel MANKAN, Öğr.Gör. Enes ÇELİK, Öğr.Gör. Uğur EYİDİKER görev almış ve Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi, Babaeski Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Babaeski IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Lisesi, Lüleburgaz Atatürk Anadolu Lisesi, Lüleburgaz Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Düvenciler Lisesi, Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi, Kırklareli Kocahıdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Pehlivanköy Çok Programlı Liseleri ziyaret edilmiştir.

tanıtım