01/06/2020 18:36:29 - 03/06/2020 18:36:29 - 13242 Okunma

Üniversitemiz Senato Kararı gereği Covid-19 pandemisi nedeniyle Babaeski Meslek Yüksekokulu tüm programlarında 2019-2020 Eğitim - Öğretim yılı Bahar dönemi sonu itibariyle; öğrencilerimizin yaz stajlarını dijital imkânlarla uzaktan öğretim yoluyla proje, ödev vb. faaliyetlerle veya öğrencilerimizin kendilerinin talep etmeleri halinde yaz stajını uygun kurum/kuruluşlarda yapabilmelerine karar verilmiştir. Mart ayında staja başlayıp stajı yarım kalan öğrencilerimiz de talep etmeleri durumunda aynı şekilde uzaktan eğitim yoluyla ödev, proje şeklinde stajlarını tamamlayabilecektir.

2019-2020 Yaz Dönemi staj tarihleri güncellenmiş olup staj yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki matbu dilekçe ve güncellenmiş tarihli staj başvuru formunu doldurup staj başvuru sürecini takip ederek başvuru evraklarını Müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Ocak, Subat, Mart aylarında staj başvuru evraklarını hazırlayan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri yeni tarihli olarak tekrar hazırlaması gerikiyor ve tekrar başvuru yapması gerekiyor.

Olası kargo/posta gecikmelerine karşı tüm başvuru evraklarının zamanında işleme alınabilmesi için postalama/kargolama öncesi taranarak babaeskimyo@klu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Uzaktan eğitim (ödev, proje v.b) yoluyla staj yapmak isteyenler için staj takvimi ve başvuru belgeleri için TIKLAYINIZ

Kurum ve kuruluşlarda staj yapmak isteyenler için staj takvimi ve başvuru belgeleri için TIKLAYINIZ

staj