09/04/2020 15:11:37 - 09/04/2020 15:11:37 - 8943 Okunma

Ticaret Bakanlığı’nın 10/03/2020 tarihli yazısına istinaden Türk ticaret ve ihracat ekosisteminin güçlendirilmesi amacıyla kariyerlerine katkı sağlamak isteyen öğrencilerimiz için sertifikalı eğitimlerin yer aldığı uzaktan eğitim platformu 5/03/2020 tarihinde Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN’ın katılımıyla hizmete açılmıştır.

Akademiye zaman ve mekân sınırı olmaksızın çevrimiçi 7/24 erişim sağlanabilmekte, eğitim programlarına katılım ücretsiz gerçekleşmektedir. Ayrıca ders içerikleri, alıştırma soruları ve sınavları Ticaret Bakanlığı uzmanlarınca video, animasyon ve infografikler eşliğinde hazırlanmıştır.

Şu an halihazırda “Dış Ticaret”, “İç Ticaret”, ve “Girişimcilik” olmak üzere 3 sertifika programı bulunmaktadır. Sanal Ticaret Akademisi sertifika programlarına katılmak isteyen öğrencilerimiz https://akademi.ticaret.gov.tr/ adresinden programlara erişebilmektedir. Kayıt olup programları başarı ile tamamlayanlar katılım sertifikalarını almaya hak kazanmaktadırlar.

sertifika