27/03/2020 00:34:33 - 27/03/2020 00:34:33 - 9429 Okunma

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’ın 26.03.2020 Perşembe günü yapmış olduğu basın açıklamasına göre:

YÖK Genel Kurulu’nun almış olduğu karar gereği COVID-19 salgını nedeniyle Üniversitemizde 2019-2020 Bahar Döneminde eğitim-öğretim süreci sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkânları ile sürdürülecektir. Bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.

Üniversitemizde yukarıda zikredilen uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkânları altında sunulamayacak programlar/dersler ve uygulamalı dersler, yaz aylarında belirlenecek takvim içinde tamamlanacaktır. Diğer bir ifade ile bu program ve dersler için bahar dönemi takvimi yaz aylarına taşınmıştır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’ın konu ile ilgili basın açıklaması için tıklayınız.

YÖK