22/03/2020 17:42:21 - 22/03/2020 17:42:21 - 11799 Okunma

Uzaktan Eğitim Portalı (ALMS) 23 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza açılacaktır. Öğretim elemanlarımız her hafta haftalık ders dökümanlarını (video, sunum dosyası ya da ders notu) sistem üzerinden dersi alan öğrenciler ile paylaşacaktır.

Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımızın ALMS kullanıcı bilgileri OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ile aynıdır. OBS Kullanıcı Adı ve Şifre’niz ile ALMS’ ye girebilirsiniz.

OBS şifrenizi (unutma ya da bloke edilme durumunda) sıfırlamak için Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerini arayınız. İletişim: 0 288 512 54 83

Derslerle ilgili soru ve sorunlarınızı dersin sorumlusu öğretim elemanına iletiniz. Öğretim elemanları iletişim bilgilerini için TIKLAYINIZ

Uzaktan Eğitim Portalı (ALMS) ile ilgili soru ve sorunlarınızı Birim UZEM Temsilcisi Öğr. Gör. Enes ÇELİK’e (enes.celik@klu.edu.tr) iletiniz.

Arasınavlar ve diğer gelişmeler hakkında bilgilendirmeler için duyuruları takip ediniz.

uzem