Babaeski Meslek Yüksekokulu
02/03/2020 13:18:45 - 02/03/2020 13:18:45 - 19447 Okunma

24-25 Şubat 2020'de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı’nın himayelerinde “Yetenek Her Yerde” temasıyla Trakya Bölgesi’nde ilk kez Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin paydaşlığında gerçekleştirilen bölgemizin en büyük kariyer fuarı olan “Trakya Kariyer Fuarı” düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Balkan Kongre Merkezi’nde 295 firma ve on binlerce öğrencinin katılımıyla düzenlenen “Trakya Kariyer Fuarı”na Üniversitemiz paydaşlığında İlimizden de kamu kurumları ve özel sektöre ait 29 firma katılım sağladı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Dış Ticaret, Yerel Yönetimler bölümü son sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Gülsen Demirkol Geroğlu ve Öğr. Gör. Dr. Fatma Oya Aktaş refakatinde fuara katılım sağladı. Öğrencilerimiz firma standlarını ziyaret etti ve seminer etkinliklerine katıldı.

fuar

Facebook Twitter Google Plus
fuar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.