26/02/2020 06:30:19 - 26/02/2020 06:30:19 - 15229 Okunma

Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI tarafından ilçemiz sanayicilerinden Başboğa Çadır Branda San. Tic. A.Ş.’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Projesi Yüksekokulumuz İdaresi ve Başboga Çadır Branda Sanayi Tic. A.Ş. işbirliği ile yürütülen Yüksekokulumuz durağının tamamlanıp montajlanmasının ardından Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI Başboga Çadır Branda Sanayii Tic. A.Ş Babaeski Fabrikası Müdürü Yusuf BAŞBOĞA’yı makamında ziyaret ederek, Yüksekokulumuza katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün nişanesi olarak bir Teşekkür Belgesi takdim etti. Fabrika Müdürü Yusuf BAŞBOĞA da “Yüksekokul Müdürümüz kısa bir süre önce beni ziyaret etti, bizim firma olarak kolaylıkla çözebileceğimiz bir ihtiyaçtan bahsetti. Getirdiği çizimleri inceledik, proje ekimizle görüşüp daha iyi ne yapabileceğimizi değerlendirdik, montajlanacak yeri de inceledikten sonra çizimleri yaptık ve bir haftada üretimi tamamlayıp montajladık. Öğrencilerimiz artık üşümeden ya da çok daha az üşüyerek dolmuş bekleyebilecekler.  Durak önü açık yazlık, önü kapalı olarak kışlık kullanıma uygun üretildi. Daha önce böyle bir iş yapmamıştık ama Yüksekokula katkı sağlamış olmaktan çok mutluyum, vesile olduğu için de Yüksekokul Müdürümüze çok teşekkür ederim” dedi.

başboğa

başboğa