14/02/2020 11:00:11 - 14/02/2020 11:00:11 - 19374 Okunma

12/02/2020 Çarşamba günü T.C. Kırklareli Valiliği ve Babaeski Kaymakamlığı ortaklığıyla yürütülen Umutlu Yarınlar Projesi çerçevesinde Yüksekokulumuz Amfi Salonunda Fatih Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri için “Umutlu Yarınlar Sinema Şenliği” adlı etkinliğimiz düzenlenmiştir. Okulumuz Gönül elçileriyle birlikte ortaokul öğrencilerimize gerçek bir sinema salonu ortamını yaşatmak adına sinema biletleri ve film afişi hazırlayarak geleceğimizin büyükleri, umut dolu çocuklarımızı mutlu etmeye çalıştık. Etkinliğimize katkıda bulunan Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizden Gönül Elçilerimiz ile Fatih Ortaokulu öğrencileri ortak bağlarını kuvvetlendirip, bahar yarıyılı etkinliklerinin açılışını yapmıştır. Etkinliğimizde açılış konuşmasını yapan okul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSİ ortaokul öğrencilerimizi ağırlamanın neşe ve umut verdiğini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirmiştir. Ardından Gönül Elçilerimizden öğrencimiz Ceren Naz Ertaş yeni dönemde buluşmanın mutluluğunu ifade etmiştir. Okulumuz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Umutlu Yarınlar Sinema Şenliği” etkinliği sonucunda misafir öğrencilerimiz okulumuzdan memnuniyet içinde ayrılmıştır.

UmutluYarınlar

sinema