21/01/2020 19:11:36 - 21/01/2020 19:11:36 - 18424 Okunma

3+1 Eğitim Uygulaması kapsamında okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı staj sorumluları Öğr. Gör. Aslı KESKİN  ve Öğr. Gör.  Serap ONAT,  öğrencilerin staj yaptığı staj yerlerini ziyaret ettiler. Staj uygulaması boyunca öğrencilerin eğitimi için okulumuza destek olan işyeri yetkililerine ve stajdan sorumlu personele teşekkürlerini dile getirerek, üniversitemiz adına teşekkür belgelerini sundular.

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu olarak 3+1 uygulamalı eğitimimize katkılarından dolayı; Babaeski Ticaret ve Sanayi Odasına, Aster Tekstil San. ve Dış Ticaret A.Ş.,  Ayaz Moda Tekstil San. Ticaret. A.Ş., Güler Oto Akaryakıt Gıda San. Tic. A.Ş., Modern Tekstil ve Örme San. Tic. A.Ş., Tem Mobilya San.Tic. AŞ., Tihi Tekstil Mak. Ydk Parça Ltd. Şti, Vhs İnşaat Deri Ürünleri San. Dış. Ltd. Şti firmalarına teşekkür ederiz.

staj

stajyer