16/01/2020 13:12:13 - 16/01/2020 13:12:13 - 16763 Okunma

15/01/2020 Tarihinde Babaeski Meslek Yüksekokulu Toplumsal Gelişime Katkı Faaliyetleri kapsamında üniversitemizde okulumuz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR tarafından “Kent Hakları ve Kadınların Kent Haklarından Faydalanabilme Olanakları” ve “Mahalle ve Köy Yönetiminde Kadınların Yönetime Katılabilmeleri” hakkında seminer gerçekleştirildi.

Yerel yönetimlerin topluma en yakın yöneticileri olan ilçemiz kadın muhtarlarının davet edildiği seminere Müsellim Köyü Muhtarı Sebahat Bozkurt ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Sevda Uslu katıldı. Seminer sonunda ilçemiz kadın muhtarlarıyla kadınların kamusal alana dâhil olmasında yaşanan zorluklar gündeme getirilerek, kadınların kent hakları konusunda bilinçlendirilmesi ve siyasi yaşamda daha aktif rol oynaması için yapılabilecek çalışmalar gündeme getirildi.

proje

muhtar