15/10/2014 10:01:22 - 15/10/2014 10:01:22 - 13273 Okunma

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan ek yerleştirme ile Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizin muafiyet talebinde bulunması halinde, Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu, öğrencinin önceden okuduğu dersleri değerlendirerek hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. Muafiyet talepleri üniversiteye ilk kayıttan itibaren iki hafta içerisinde (23.10.2014 Tarihi Saat 17:00'ye kadar) yapılacaktır. Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin sunulması gerekmektedir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin derslere girmesi gereklidir.

EK KONTENJAN İLE OKULUMUZA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN MUAFİYET BAŞVURULARI