26/11/2019 16:13:56 - 26/11/2019 16:13:56 - 16495 Okunma

25 Kasım 2019 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulumuzda Kurumsal Eğitim Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarının katıldığı bilgilendirme eğitimini Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ ve Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Olcay ÖZCAN verdi. Eğitimde ders planları güncelleme sürecinden bahseden İŞERİ, Bologna süreci ile uyumu tamamlayan ders öğrenme çıktılarının güncellenmesinin öneminden bahsetti. ÖZCAN ise, yazılım programının kullanımı konusunda Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarını bilgilendirdi.

Aynı gün 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması nedeniyle Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI Öğretmenler Günümüzü kutlayarak Meslek Yüksekokulumuzun adını taşıyan rozetlerimizi öğretmenlerimize taktim etti.

eğitim24kasım

eğitimöğretmenler günü