11/11/2019 15:36:42 - 11/11/2019 15:36:59 - 18392 Okunma

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” seferberliği çerçevesinde 11.11.2019 saat 11:11’de ilçemiz Müsellim Köyü’nde Kaymakamımız Sayın Şenol Levent ELMACIOĞLU öncülüğünde başlatılan fidan ekimi etkinliğine Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSİ ve okulumuz personeli katıldı.

Etkinlik kapsamında “Geleceğe Nefes” seferberliğinin amacının , orman varlığını arttırma konusunda dünyaya örnek pek çok başarıya imza atan Türkiye’nin, şimdi de ağaçlandırma ve orman varlığı konusunda toplumsal bilinci arttırmak üzere yine dünyaya örnek olacak büyük bir seferberliğin başlatılması olduğu belirtildi.

Aynı gün, “Geleceğe Nefes” seferberliğine katılmak adına Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR, okul personelimiz ve öğrencilerimizle fidanlarımızı okul bahçemizdeki topraklarımızla buluşturarak, geleceğin ağaçlarına ve tüm canlılar için nefes olacak fidanlarımıza can suyunu verdik.

11.11fidan dikimi

11 milyon fidan