05/11/2019 16:13:50 - 05/11/2019 16:13:50 - 19199 Okunma

Babaeski Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Sayın Nuran MAYTAP tarafından Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine 4-5 Kasım 2019 Pazartesi ve Salı olmak üzere iki gün eğitim verildi.

Eğitimi veren Sayın Nuran MAYTAP konuşmasında organ bağışının hayat kurtarmadaki önemini vurgulayarak, organ nakline ihtiyacı olanın bizler de olabileceğini ifade etti. Konuşmasını “organ bağışı geleceğe bıraktığımız bir miras olarak da düşünülebilir” diyerek tamamladı. Etkinlikler sonunda öğrencilerimize ve okul personelimize çağrıda bulunularak gönüllü bağış kampanyası başlatıldı. Eğitim ve okulumuza katkılarından ötürü Sayın Nuran MAYTAP’a Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğ. Gör. Dr. Kemal TAYSI tarafından teşekkür belgesi verildi.

organbağışı

organbağışı